Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Madrasser » Børnemadrasser

Børnemadrasser

Med en madras fra Schwarz Senge kan dit barn sove sundt og godt. Her på siden finder du nemlig komfortable børnemadrasser fra Selecta og Dunlopillo. Få mere at vide ved at klikke ind på madrasserne eller ved at tage kontakt til os – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Vores børnemadrasser kan både bestilles online og i vores fysiske butik. Du og dit barn er meget velkomne til at besøge os i vores store forretning på Østerbro. Så kan I selv føle, hvordan det er at ligge i vores senge. Vi har alt i madrasser til både børn og voksne.

Hos os finder du blandt andet den allergivenlige og selvventilerende børnemadras, der holder den rette temperatur hele natten. Du finder også den vendbare madras. Når dit barn har en højde på omkring 150 cm, vendes madrassen, og på den måde sikrer du, at dit barns rygsøjle får den optimale støtte. Du vælger selv størrelse, når du klikker ind på madrasserne. Vi forhandler f.eks. madrasser på 70 x 140 og 60 x 120.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Giv dit barn den bedste søvn med en børnemadras i høj kvalitet

   Børn har brug for mere søvn end voksne. Og så spiller søvnen en vigtig rolle for barnets mentale såvel som fysiske udvikling. Barnet vokser eksempelvis mest, når det sover. En madras i høj kvalitet er et stort skridt i den rigtige retning, hvis du ønsker at give dit barn den bedst mulige søvn, som er så essentiel for udviklingen.

   Vores udvalg af madrasser til børn består heldigvis af fornuftige kvalitetsmodeller. Hos os finder du børnemadrasser fra de anerkendte mærker Dunlopillo og Selecta.

   Vi hjælper jer med at finde den rette børnemadras

   I vores kæmpe fysiske butik på Østerbro kan du og dit barn selv prøve børnemadrasserne, sengene og dynerne inden køb. Vi tilbyder et gigantisk sortiment af madrasser til børn og voksne til særdeles stærke priser. Vi har indkøbt de bedste modeller inden for børnemadrasser fra de mest prominente mærker på markedet. Hos Schwarz Senge finder du børnemadrasser i høj kvalitet og behagelige senge, som holder i mange år.

   Og så er du altid velkommen til at spørge os til råds, hvis du er i tvivl om det mindste angående vores udvalg af madrasser til børn. Den rette madras er en investering i energi, godt humør og meget andet, der er med til at forme vores tilgang til livet. Derfor vil vi gerne hjælpe dit barn og dig med at få en bedre søvn. Og vi har heldigvis den ekspertviden, der skal til.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge