Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Madrasser » Boxmadrasser

Boxmadrasser

Hos Schwarz Senge sælger vi udelukkende boxmadrasser fra anerkendte mærker. I vores forretning på Østerbro og online på siden her finder du landets bedste priser på madrasser fra Carpe Diem, Dunlopillo, Getama og Jensen. Der er en kæmpe forskel på kvaliteten af de boxmadrasser, man finder på markedet, men vi har valgt at købe ind fra producenter, som vi har stor tiltro til. Derfor får du en kvalitet, som er helt enestående. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med købet af din madras, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Men før du kontakter os, kan du evt. tage et kig på vores udvalg her på siden. Du finder blandt andet madrassen, som er til dig, der ønsker en enkel og elegant seng med fast komfort. Vi er også leveringsdygtige i modellen med ekstra volumen, der giver dig en liggekomfort, som er helt i top. Du finder både boxmadrasser på 90 x 200, 180 x 200 og meget mere hos os.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Boxmadrassen er næsten en hel seng

   Med boxmadrassen får du et fjedersystem, som er bygget op til at følge kroppens linjer. Det giver dig masser af komfort. En anden fordel er, at denne type madras har en fast bund. Det betyder, at du er tæt på at have en hel seng, når du har fundet drømmemadrassen. Du kan f.eks. sætte ben under din madras.

   Vores sortiment er lig med lækre boxmadrasser fra Carpe Diem, Getama og mange flere mærker. Hos Schwarz Senge har du mulighed for at købe madrasser fra førende producenter som disse, og du kan vælge mellem modeller i vidt forskellige prisklasser. Vi har en madras til dig uanset størrelsen af din pengepung.

   Vi vejleder dig i dit valg af boxmadras – også gennem en gratis rygtest

   På hjemmesiden her eller i vores store sengebutik på Østerbro finder du eksklusive boxmadrasser – der er med andre ord blevet kræset lidt ekstra for detaljerne i vores mange madrasser. Vi sælger eksempelvis madrasser i et tidløst design fra Dunlopillo og trykelastiske madrasser fra Carpe Diem. Og vi har modeller til enhver ryg – også din. Heldigvis, for valget skal ske ud fra den enkeltes unikke kropsbygning. Og vi glæder os allerede til at dele ud af vores ekspertviden, så du kan finde den optimale madras. Vi udfører desuden en gratis rygtest, der kan bidrage til det perfekte valg af boxmadrassen, der giver dig den bedste støtte.

   Hos Schwarz Senge er det vores passion at hjælpe dig til en bedre og mere harmonisk søvn.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge