Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Madrasser » Madrasser i Spec. Mål

Madrasser i Spec. Mål

Madrasser i spec. mål kan man få lavet her hos Schwarz. Madrassen er den vigtigste del af sengen. Det er den, der afgør komforten. Alle vores modeller af madrasser i spec. mål kommer fra fabrikanter, som vi har fuld tillid til. De er gennemtestede, hver madras er unik, og det er vigtigt, at du vælger den, der bedst passer til din kropsbygning og dine præferencer. Vi kan naturligvis vejlede dig, og vi foretager også en rygtest ganske gratis. Kom forbi Schwarz Senge på Østerbro, og hør meget mere om vores madrasser i spec. mål.

Der er ingen produkter at vise i den ønskede kategori.

Vores udvalg af madrasser i spec. mål er perfekt til den kvalitetsbevidste kunde, der opprioriterer en god nats søvn. Udvalget består bl.a. af boxmadrasser, springmadrasser og topmadrasser. Vi sælger madrasser i spec. mål af højeste kvalitet i forskellige mål, der passer til lige netop din seng eller sengeramme derhjemme.
Tag vores rygtest. Resultatet er et godt udgangspunkt for at vælge en ny madras, også når du skal finde madrasser i spec. mål. Vi finder i fællesskab den perfekte madras til dig.
Det er helt klart anbefalelsesværdigt, at du kommer forbi vores fysiske butik på Østerbro. Der finder du 500 kvadratmeter fyldt med senge, sengebunde og meget andet. I denne forretning står vores kompetente medarbejdere parate til at hjælpe dig med at få lavet madrasser i spec. mål. Hos Schwarz Senge kan du vælge imellem modeller af madrasser i spec. mål fra Dunlopillo, Carpe Diem, Getama, KOZ og andre mærker. Vi sælger fra en lang række af kendte producenter, som alle står for en meget høj kvalitet.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge