Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Madrasser » Skummadrasser

Skummadrasser

Schwarz Senge er stedet, hvor du finder et stort udvalg af trykaflastende madrasser. Mærk kvaliteten på egen ryg i vores store sengebutik på Østerbro. Vi ligger inde med 500 kvadratmeter med artikler til soveværelset til stærke priser – herunder trykaflastende madrasser i høj kvalitet.

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi sælger udelukkende madrasser fra anerkendte fabrikanter som Selecta og Curem. Begge mærker benytter de nyeste teknologier til at fremstille madrasser, der både er komfortable og holdbare.

Hos os finder du blandt andet madrassen med markant skulderkomfortområde – her kan skulderen synke dybt og blødt ned. Vi forhandler ligeledes modellen med åndbarhed i højsædet. Denne model udmærker sig desuden ved sin kølende overflade og anti-slip-funktion, der holder madrassen på plads. I vores flotte udvalg finder du selvfølgelig madrasser i forskellige størrelser – det gælder f.eks. målene 90 x 200 og 180 x 200 – hvad skal du bruge?

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Skummadrasser i den højeste kvalitet

   Vores udvalg af skummadrasser er sammensat med sans for detaljerne. Vores sortiment består af modeller fra de anerkendte mærker Röwa og Selecta. Hos Schwarz Senge mener vi, at disse madrasser er nogle af de bedste på markedet. Hvis du har mulighed for det, bør du komme forbi vores store specialforretning på Østerbro – her har du mulighed for at prøve madrasserne inden køb. Så kan du selv mærke den forrygende kvalitet.

   Vores eksperter hjælper dig med at finde den rette skummadras

   Schwarz Senge er stedet, hvor du kan købe madrasser, senge, dyner, puder og meget andet til soveværelset. Vi sælger udelukkende artikler fra nogle af de bedste mærker på markedet. Den høje kvalitet er derfor altid en selvfølge, ikke bare når det kommer til vores skummadrasser. Uanset hvad du leder efter til soveværelset, kan du regne med os.

   Men hvordan får du fat i de rette møbler og mere til soveværelset? Bare rolig, vores eksperter er altid parate til at vejlede dig – f.eks. når du søger en skummadras. Med den store viden, der er samlet hos Schwarz Senge, går der ikke lang tid, før du har fået købt den madras, der giver dig den bedste komfort, både når du skal sove eller opholde dig i sengen i de vågne timer.

   En god søvn er vigtig for alle menneskers fysiske og mentale helbred. Vi hjælper hver dag mange danskere med at finde drømmesengen og med at forbedre den med skummadrasser.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge