Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Madrasser » Springmadrasser

Springmadrasser

Hos Schwarz Senge tilbyder vi udelukkende springmadrasser af ypperligste kvalitet. Du er meget velkommen til at klikke rundt på siden og se nærmere på de forskellige modeller. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om det mindste. Vi skal nok finde den perfekte løsning til netop dig.

I vores forretning på Østerbro kan du blandt andet prøve lækre madrasser fra Getama og bløde madrasser fra Selecta på egen ryg. Vi tilbyder også madrasser fra anerkendte mærker som Röwa og Jensen. Det er i øvrigt muligt at få lavet en gratis rygtest hos – du bestiller online. Med en rygtest kan vi rådgive dig endnu bedre.

Vores sortiment rummer eksempelvis springmadrassen, der er lavet i hånden fra start til slut. Du finder også modellen med zoneinddelt posefjedring samt varianten med integreret udluftningssystem. Vi har selvfølgelig madrasser i forskellige fastheder og forskellige størrelser – skal du bruge en springmadras på 140 x 200, 180 x 200 eller noget helt tredje?

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Hvordan vælger du den rette springmadras?

   Hos Schwarz Senge har vi helt sikkert madrassen til dig. Vælg mellem springmadrasser fra førende producenter i branchen, såsom Getama, Röwa, Jensen og Selecta. På siden her kan du købe en god og komfortabel madras, der er alle pengene værd. Vi har gransket markedet nøje, og vi har kun udvalgt de madrasser, som vi mener giver vores kunder mest valuta for pengene.

   Men hvordan vælger du den rette springmadras? Når du skal investere i en ny madras, spiller din vægt en afgørende rolle. Er du f.eks. i den tungere ende vægtmæssigt, er det en hård madras, der giver dig bedst komfort og støtte.

   Vi hjælper dig med at finde den rette springmadras

   Hos Schwarz er vi klar til at hjælpe dig med at finde en springmadras med den rette fasthed. Og måske er der dukket spørgsmål op i forbindelse med, at du har været inde og læse om vores madrasser? Bare rolig – vi har et stort fokus på service, og derfor kan du altid kontakte os. Hos Schwarz Senge står vores kompetente personale klar til at rådgive dig, uanset hvilke spørgsmål du måtte have.

   Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen i vores store sengeforretning på Østerbro. Her finder du 500 kvadratmeter spækket til randen med springmadrasser, boxmadrasser, dyner, sengeborde, lamelbunde og meget andet. Indtil du besøger os, kan du gå på opdagelse online på vores webshop og finde nye ting til soveværelset.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge