Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Madrasser » Topmadrasser

Topmadrasser

Her finder du topmadrasser til ethvert budget fra førende fabrikanter som Selecta, Jensen, Dunlopillo, Carpe Diem og Getama. Vi har filtreret markedet og udvalgt de modeller, som vi synes bedst om. Uanset hvilken model, du vælger, får du masser af valuta for dine penge. Køb topmadrasser til alle typer af senge online eller i vores butik på Østerbro. Schwarz Senge er lig med 500 kvadratmeter fyldt med alt til soveværelset. Herinde møder du vores specialister, der altid har tid til at vejlede dig.

Hos Schwarz Senge tilbyder vi topmadrasser til den kvalitetsbevidste kunde, der vil have den bedst mulige søvn. Du kan f.eks. se nærmere på den eksklusive og fleksible model med sommerside i bomuld og vinterside i uld. Men det kan være, at du er mere til den populære vamsede variant?

Længere nede på siden kan du læse mere om fordelene ved at anvende en topmadras.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Topmadrasser giver et utal af fordele

   Når du anvender en topmadras, får du adgang til en verden af fordele. Topmadrassen kan for det første være med til at mindske sliddet på sengen. For det andet er sengen meget lettere at redde op, når den tynde madras er på. Du slipper nemlig for at bakse med den store madras. Endelig kan du bruge den smarte madras, hvis du har fået fat i en seng, der enten er lidt for hård eller lidt for blød til dig.

   Hos os er der heldigvis gode chancer for, at du finder en lækker madras til toppen af sengen. Vores modeller er vidt forskellige, så derfor er der noget til alle. Du finder mærkerne Getama, Dunlopillo, Selecta, Jensen og Carpe Diem i vores udvalg ovenover. Hos Schwarz Senge kan du både vælge mellem luksus-topmadrasser samt billigere modeller, som giver dig ekstremt meget valuta for dine penge. Når det gælder størrelse, er variationen også stor – skal du bruge en topmadras på 90 x 200, 140 x 200 eller noget helt tredje? Klik på en af vores modeller herover for at se flere detaljer.

   Vi hjælper dig med at finde den rette topmadras

   Hos Schwarz Senge sælger vi udelukkende det bedste i topmadrasser. Vores udvalg kommer fra fabrikanter, der altid gennemtester hvert produkt, inden det sendes væk fra fabrikken.

   Schwarz Senge på Østerbro er stedet, hvor du får den bedste rådgivning med henblik på at vælge din nye lækre topmadras eller andet til soveværelset. Vi kan også kontaktes på mail og på telefon. Hvis du er det mindste i tvivl om noget, så skal du aldrig tøve med at spørge ind til vores udvalg.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge