Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Rygtest

Rygtest

Hos Schwarz Senge udfører vi en gratis rygtest – helt uden forpligtelser, selvfølgelig. Vi har det mest avancerede udstyr i Europa til at foretage denne type test. Efter testen vil en af vores erfarne medarbejdere rådgive dig/jer. Hele forløbet varer omkring en time for både singler og par.

Ethvert menneske er unikt, og derfor er det også nødvendigt med en unik madras. Testen hjælper os med at finde den madras, der giver dig den allermest ergonomisk korrekte liggeposition.

Du kan herunder bestille den gratis rygtest. Efter testen og rådgivningen, der hører med, har du mulighed for at anskaffe dig en kropstilpasset madras, der giver dig en optimal sovekomfort nat efter nat. Samtidig kan du også sove trygt og godt ved tanken om, at din madras nu virkelig også er det helt optimale valg.

Få udført en gratis rygtest hos Schwarz Senge på Østerbro ved at bestille tid herunder.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Hvordan udføres en rygtest?

   Det koster ikke noget at få udført en rygtest her hos Schwarz Senge. Det eneste, du skal investere, er tid. Og du får meget igen. For vi kan med denne test meget præcist finde frem til, hvilken madras der giver dig den bedste støtte.

   Men hvordan udføres testen? Det er nok de færreste, der har fået udført en rygtest, så vi forstår godt, hvis du er i tvivl om, hvordan det foregår. Selve testen varer blot 15 minutter. Til at begynde med registrerer vi din højde, vægt og kropsbygning. Derefter måles rygsøjlen med bevægelige rygskinner og en digital aflæser. Til sidst afprøver du en testmadras. Så finder vi ud af hvilken madras, der passer bedst til din krop.

   En rygtest giver dig en forbedret søvn

   Du kan bestille tid til testen allerede i dag. Det tager ikke lang tid at bestille, og det tager heller ikke lang tid at få udført testen, men testresultatet får en langvarig og positiv effekt på din søvn. Rygtesten kan f.eks. gøre en kæmpe forskel i forhold til nakkesmerter og rygproblemer. Tag vores test og opnå en forbedret søvn – og få dermed mere energi i hverdagen.

   Takket være vores test og vores kompetente personale får du den madras, der giver dig den bedste liggeposition. Alle har mulighed for at få foretaget en rygtest hos os uden omkostninger. Vi har Europas førende udstyr til formålet. Vi glæder os til at se dig, så vi kan hjælpe dig med at forbedre din søvn.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge