Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Schwarz Senge

Schwarz Senge

Hos Schwarz Senge ved vi, hvad en god søvn har af betydning for både det fysiske og mentale velbefindende. Derfor er det utroligt vigtigt for os at forhandle kvalitetssoveudstyr, som alle ar råd til. Vi går faktisk så meget op i dette, at vi selv er gået ind i at producere.

Derfor sælger vi både dyner, hovedpuder, tilbehør, sengebunde og andet fra eget mærke her hos Schwarz Senge. Vi tilbyder en høj kvalitet til priser, som er meget overskuelige. Der er flere informationer om vores eget udvalg, hvis du klikker på en af kategorierne. Så bliver de relevante produkter synlige, og du kan læse mere om de Schwarz Senge-artikler, du er interesseret i.

Det er selvfølgelig også muligt at få vejledning inde i vores forretning på Østerbro. Vores viden om optimalt soveudstyr kommer ikke kun til udtryk ved, at vi har skabt vores eget mærke. Du vil også kunne nyde godt af vores store ekspertise, når vi rådgiver dig i at finde den helt rigtige seng, dyne eller lignende.

DynerSchwarz WebshopSengebunde

Vores eget mærke Schwarz Senge byder på kvalitet og stærke priser

Vi er ikke bare en sengebutik. Vores passion for den gode søvn har fået os til at tage skridtet videre. Hos Schwarz Senge finder du derfor også produkter fra eget mærke. Vi sælger f.eks. sengebunde, tilbehør, hovedpuder og dyner til særdeles stærke priser. Vi garanterer dig, at alle disse Schwarz Senge-produkter er af en høj kvalitet.

Og hvorfor er det så vigtigt, at alle skal kunne købe godt soveudstyr? Der er mange grunde. Blandt andet har søvn stor betydning for din koncentration og hukommelse, ligesom en god, lang søvn sænker antallet af stresshormoner. Det var blot et lille udpluk af væsentlige grunde til, hvorfor alle fortjener et optimalt sovemiljø.

Få den fuldendte oplevelse når du køber din dyne eller hovedpude fra Schwarz Senge

Vi forhandler produkter til soveværelset fra en stor gruppe af mærker, inklusiv vores eget mærke, Schwarz Senge. Vores mærke gør det muligt for folk at købe sengeartikler i en ordentlig kvalitet, uden at de bliver ruineret.

Kom forbi Schwarz Senge på Østerbro og mærk den kvalitet, som sengeartikler fra vores eget mærke besidder. Og nyd at du for en gangs skyld kan stå ansigt til ansigt med producenten af de varer, du kigger på. Du får med andre ord en sjælden mulighed for en fuldendt handleoplevelse.

Vi glæder os til at vejlede dig i vores skønne Schwarz Senge-produkter, som vi er meget stolte af. Indtil vi ses i den store specialforretning på Østerbro, kan du evt. læse mere ved at klikke på kategorierne ovenover.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge