Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Selecta

Selecta

Selecta er en tysk producent, der står for bag fremstilling af madrasser, senge, lamelbunde og mere. Det hele foregår indenfor egne rammer, da Selecta selv sørger for både udvikling, design og fremstilling. Det tyske mærke formår at kombinere materialer af højeste kvalitet med unikt, selvstændigt og moderne design. Fremstillingen sker altid med respekt for de fantastiske materialer, der benyttes, og med et produkt fra dette brand får du ting til soveværelset, som kan holde i mange år frem. Selecta er et af de mærker, som vi hos Schwarz Senge stoler allermest på.

Vores flotte Selecta-sortiment rummer eksempelvis madrasser, som er skabt efter de nyeste teknologier indenfor ergonomi, der giver en god søvn. Du finder også børnemadrassen, sengebunden, sengebenene m.m.

Du er velkommen til at besøge os og se hele vores Selecta-udvalg i vores fysiske butik, som befinder sig på Østerbro i København. Vi har altid tid til at hjælpe dig med at finde nye artikler til soveværelset.

MadrasserSengeSengebundeTilbehør til sengeTilbud/Udsalg/Restsalg

Oplev banebrydende løsninger til soveværelset med Selecta

Vi er stolte over at tilbyde et stort udvalg fra tyske Selecta. Selecta-produkter er lig med tysk håndværk, når det er bedst, og vi kan ikke andet end at anbefale dette mærke, som står for en ufravigelig høj kvalitet i forhold til prisen.

Selecta er ligefrem banebrydende, når det kommer til at skabe unikke løsninger til soveværelset. Firmaet står bag solide senge, madrasser og lamelbunde, der holder i mange år. Selectas soveværelsesartikler associeres med selvstændigt og moderne design, og materialerne er altid af bedste kvalitet. De forskellige produkter fra dette mærke er desuden skabt til hinanden, og der er mange kombinationsmuligheder. Vælg den løsning, der matcher netop dine behov.

Med Selecta-produkter får du også produkter, som er håndlavede. Det lyder måske dyrt, men alt fra dette mærke tilbydes til særdeles fornuftige priser, når du handler hos Schwarz Senge.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige soveudstyr fra Selecta

Det kan være, at din interesse for Selecta er blevet vakt ved, at du nu har siddet og læst om mærket. Men hvad skal du helt præcist vælge? Måske har du noteret dig nogle produkter, der ser ud til at være noget for dig. Men er de nu også noget for dig? Det er vigtigt, at du ender med det helt rigtige soveudstyr, da søvnen spiller en afgørende rolle i mange aspekter af vores liv, f.eks. når det kommer til det fysiske og mentale helbred.

Heldigvis er det eksperter, du møder, når du træder ind i vores forretning. Du kan være sikker på, at vi ikke overser det mindste behov eller den mindste præference.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge