Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Senge

Senge

Sengen er en af de ejendele, som har størst betydning for dit velvære og for – ja, det lyder lidt stort, men det er sandt – dit liv. Søvnen påvirker blandt andet dit energiniveau og dit humør og dermed også din tilgang til livets oplevelser. Det er en kendt talemåde, at der er mange ting, man kan gå på kompromis med, men sengen bør ikke være en af dem. Dårlige senge kan give søvnunderskud, som medfører stress, der påvirker dit arbejdsliv og andre væsentlige områder af tilværelsen, mens gode senge giver mere overskud i hverdagen.

Vores sengeudvalg er sammensat med fokus på kvalitet. Du finder naturligvis billigere sengemodeller andre steder, men du får ikke den samme valuta hos discount-sengeforhandlerne. Vores senge er i en helt anden boldgade. Vælg mellem modeller fra nogle af de mest velrenommerede brands på markedet som Carpe Diem beds of Sweden, Dunlopillo, Jensen Beds, Schramm, Getama, Curem og Röwa.

Elevationssenge Continental senge Boxsenge Sengerammer

Den bedste seng til netop dig – blandt andet via rygtest

Vi står altid klar med rådgivning, og vi tilbyder desuden en rygtest, så vi endnu bedre kan finde frem til den seng, der passer til din krop. Bestil testen online og kom forbi Schwarz på Østerbro og mærk vores mange behagelige modeller på egen krop.

Når du skal købe nye senge, er det netop vigtigt, at du gør dig klart, hvad du har brug for. Forskellige personer har forskellige behov. Nogle foretrækker og sover bedst på en blød madras, mens andre trives bedre på nogle mere faste madrasser. Skal du have mest muligt ud af dit nye sengekøb, vil vi her hos Schwarz derfor til enhver tid anbefale dig at købe dine senge hos en kompetent forhandler, der besidder den rette ekspertise.

Vi er parate til at hjælpe dig med at finde en seng af højeste kvalitet

Vores dygtige medarbejdere er altid parate til at rådgive dig, når du står og skal finde en eller flere nye senge til dit hjem. Vores lækre udvalg af anerkendte mærker er med til yderligere at sikre dig, at du får et produkt, der besidder en høj grad af kvalitet, og som giver dig den rette støtte og komfort, når du lægger dig til at sove om natten. Har du lyst til at komme forbi vores forretning på Østerbro, er du altid velkommen.

Vi hjælper dig med råd og vejledning i vores kæmpe sengeudvalg. I vores butik har du desuden mulighed for at sammenligne komforten og følelsen af de mange senge på egen krop, inden du træffer din endelige beslutning.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge