Warning: session_start(): open(/var/www/schwarz.dk/tmp/sessions/sess_2vl0j56sit32lor4v41734uoe6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/schwarz.dk/public_html/include/wrappers.inc.php on line 6 Continental senge - Køb Continental seng fra Dunlopillo, Carpe Diem og Jensen
Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Senge » Continental senge

Continental senge

Hos Schwarz Senge finder du et bredt udvalg af lækre senge fra forskellige kvalitetsmærker. På denne side finder du blandt andet kontinentalsenge fra brands som Carpe Diem, Dunlopillo og Jensen til stærke priser. Se eksempelvis nærmere på sengen med maksimal sovekomfort og trykaflastning, der også er en fryd for øjet takket være sit stilrene design. Du finder også modellen med helt nye og opgraderede fjedersystemer, ligesom du her kan tage et kig på sengen, der giver dig en følelse af vægtløshed.

Det kan også være, at du drømmer om kontinentalsengen, der byder på masser af fleksibilitet? Så finder du med høj sandsynlighed en seng her, for vi forhandler varianten, der giver dig mulighed for at justere hårdheden efter behov. Men du finder mere, når det kommer til fleksible kontinentalsenge. Vi er nemlig leveringsdygtige i sengen, der kan fremstilles efter dine mål og ønsker. Inden længe føler du dig som en konge eller dronning, når du lægger dig til rette i din seng. Og når du vågner, er du fyldt med velvære efter den optimale søvn – og godt rustet til en ny dag med mange oplevelser.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Den rette kontinentalseng er en investering i dit velvære

   Den seng, du vælger, har stor betydning for din følelse af velvære. Gode kontinentalsenge kan fjerne noget af stresset og give mere overskud i hverdagen. Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis, men ser din nye seng som en investering i velvære. Vælg altid en seng, som du er glad for, og som du føler dig tilpas i. En god seng giver dig mere overskud og kommer dermed til at spille en væsentlig rolle i dit liv, ikke bare nu, men på længere sigt.

   Hos Schwarz Senge forhandler vi udsøgte kontinentalsenge fra mærker som Dunlopillo, Jensen og Carpe Diem. Vi har fokuseret på disse mærker samt nogle få andre udvalgte mærker, da producenterne her står bag senge i ufravigelig høj kvalitet, både hvad angår komfort, materialer og æstetik.

   Vi hjælper dig med at finde den rette kontinentalseng

   Hos Schwarz Senge finder du helt sikkert sengen, der sikrer dig en bedre og mere harmonisk søvn. Du kan købe din kontinentalseng fra Schwarz Senge online eller i vores forretning på Østerbro. Når du skal købe noget så vigtigt som en seng, er det en god idé, at du prøver forskellige senge, før du træffer dit valg. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen hos Schwarz Senge på Østerbro.

   Vi står altid klar til at vejlede dig i vores store sengebutik på 500 kvadratmeter. Her kan du få en snak om kontinentalsenge med en af vores eksperter, og vi tilbyder også en rygtest, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model til dig.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge
   Warning: Unknown: open(/var/www/schwarz.dk/tmp/sessions/sess_2vl0j56sit32lor4v41734uoe6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/schwarz.dk/tmp/sessions) in Unknown on line 0