Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Senge » Elevationssenge

Elevationssenge

Hos Schwarz Senge finder du eksklusive senge til fantastiske priser. Vi har alt i justerbare elevationssenge fra mærker som Carpe Diem, Dunlopillo, Röwa, Curem, Jensen og Schramm. Vi også forskellige mål – skal du bruge en elevationsseng på 180 x 200 eller 90 x 200? Hos os finder du eksempelvis den enkle og elegante seng med naturlig komfort. Og søger du modellen med nakkeløb, der sikrer optimal støtte ved læsning, er du også kommet til det rette sted. Du finder desuden modellen med behagelig natbelysning og mange andre fordele. Vi kan ligeledes klare luksussengen, der fremstilles efter dine mål og ønsker. Vi bliver overraskede, hvis du ikke finder den rette seng i vores udvalg.

Se flere detaljer ved at klikke på vores elevationssenge. Du kan også læse mere om fordelene ved at vælge en elevationsseng nederst på siden. Hvis du vil prøve nogle af vores flotte modeller, er du mere end velkommen til at kigge forbi Schwarz Senge på Østerbro.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Elevationssengen er til dig, der ønsker fleksibilitet

   Med en elevationsseng fra os kan du altid finjustere efter dine behov. Det kan være en fordel i mange situationer. Måske vil du gerne læse eller se tv, inden du lægger dig til at sove. Så kan du indstille sengen herefter. Når du vil sove, indstiller du blot sengen igen. Det kan også være, at du ønsker at bruge din seng meget i dagtimerne, og måske laver du mange forskellige ting, mens du opholder dig i sengen. Så er en elevationsseng en oplagt løsning for dig.

   Vi hjælper dig med at finde den rette elevationsseng

   Du kan frit vælge, om du vil bestille din seng online eller komme forbi vores specialbutik på Østerbro. Her finder du mange elevationssenge med teknik og æstetik, der går op i en højere enhed. I butikken får du mulighed for at prøve de behagelige madrasser og de smarte elevationsmekanismer inden køb. Da en seng er vigtig for dit velvære og overskud, anbefaler vi, at du kommer ind til os, så du kan finde den helt rigtige seng. Vi forestiller os også, at du gerne vil beholde sengen i mange år, hvilket er endnu en god grund til at komme forbi.

   Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen i vores butik og til at hjælpe dig med at finde den rigtige seng. Inden længe vågner du med et smil efter en nat i elevationssengen, der har været indstillet perfekt.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge