Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Sengebunde

Sengebunde

Sengens bund er af stor betydning, da den er med til at bestemme mulighederne for valg af madras. Hos Schwarz Senge har vi stor erfaring med at hjælpe kunder med at finde en ny sengebund. Du kan se nærmere på tre typer af sengebunde i vores udvalg – vi forhandler holdbare lamelbunde, planbunde i forskellige materialer samt elevationsbunde af bedste kvalitet til dig, der drømmer om en elevationsseng.

Klik på en af de tre kategorier for at se nærmere på vores smarte bunde til sengen. Du kan blandt andet tage et kig på planbunden, der har en mellemzone, som let kan justeres i fastheden. Vores elevationsbunde rummer også en høj grad af fleksibilitet – du finder f.eks. modellen med skulderfunktion, som gør skulderzonen mere elastisk.

Du er hjerteligt velkommen til at kigge forbi Schwarz Senge på Østerbro. Vi står klar med professionel rådgivning i vores store sengebutik på 500 kvadratmeter.

Elevationsbunde Lamelbunde Planbunde

Nogle gange er en sengebund det rette valg

Sengebunde skal købes hos Schwarz Senge. Vores personale har god erfaring med at finde de rigtige sengebunde til kunden. Hos Schwarz har vi alt i lamelbunde, elevationsbunde og planbunde fra Röwa, Selecta, Tempur, Kaagaard og andre mærker. Køb stabile og slidstærke bunde til sengen hos Schwarz Senge og se desuden vores sortiment af madrasser, puder og meget andet til soveværelset, som også er af en særdeles flot kvalitet.

Men lad os lige dvæle lidt ved sengebunden et øjeblik. For måske er det netop en solid bund til sengen, der er den rette vej at gå for dig. Det kan f.eks. være, at du har en seng, som du er enormt glad for, men måske matcher sengen ikke helt dine ønsker og behov længere. Det er måske en seng, som du har haft i mange år, og det kan være, at sengens fine gavl ligefrem er prikken over i’et i dit soveværelses indretning. Men måske er den gamle bund slidt op? Der er ikke nødvendigvis grund til at investere i en helt ny seng. Du kan simpelthen vælge at opgradere sengen med en bund i stedet for.

Vi gør vores ypperste for, at du finder den bedste sengebund

Vi glæder os allerede til at se dig i vores butik, som ligger på Østerbro. Butikken byder på et gigantisk sengesortiment fra førnævnte mærker, men også fra Carpe Diem, KOZ, Getama og Dunlopillo. Vi tilbyder desuden finansiering. Du skal vide, at vi altid gør vores ypperste, så du får den bedste service, og vi stopper ikke, før vi har fundet de bedste sengebunde, og hvad du ellers har brug for til soveværelset.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge