Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Sengegavle

Sengegavle

Giv soveværelset et mere personligt præg med en sengegavl fra Schwarz Senge. Vi har de perfekte gavle til dit soveværelse – vælg mellem trægavle og polstrede gavle. Du kan trykke på de to kategorier for at se gavlene, som forhandles hos Schwarz Senge. I denne webshop og i vores butik på Østerbro finder du sengegavle fra Getama, TM Line, Carpe Diem, Tempur og Dunlopillo.

Hos os har du f.eks. mulighed for at se nærmere på den enkle hvide eller træfarvede gavl. Men du er måske mere til det polstrede? Du finder mange flotte polstrede varianter i farver som grå og sort. Og når det kommer til størrelser, har vi også meget at byde på. Vi forhandler både sengegavlen på 180, 160 og på 140 cm, for blot at nævne nogle af vores mål.

Hos Schwarz Senge finder du alt til soveværelset fra de bedste producenter på markedet både fra indland og udland. Og vi står selvfølgelig klar med rådgivning til dit valg af gavl, seng, madras og dyne.

Trægavle Polstrede gavle

Få god stil og god stemning i soveværelset med den rette sengegavl

God søvn afhænger af flere faktorer. Sengen er en af de faktorer, der har størst betydning. En god nats søvn giver blandt andet mere velvære og en mere sammenhængende hverdag. Måske er tiden, hvor du finder den perfekte seng, kommet?

Den perfekte seng er selvfølgelig den, der giver dig den rette liggekomfort og støtte. Men sengens udseende kan også være med til at skabe masser af velvære og god stemning omkring sovesituationen. Når du f.eks. har fundet den sengegavl, som matcher soveværelsets stil, eller som måske giver rummet det rette twist, bliver det endnu dejligere at lægge sig i sengen.

En sengegavl er desuden en stor fordel, hvis du er en af dem, der ønsker at placere din seng midt i rummet. Med en gavl er det som om, du får en mindre væg i rummet, hvilket har en virkelig flot effekt.

Super priser på sengegavle og super vejledning

Du har mulighed for at se på sengegavle til rigtig fornuftige priser hos Schwarz Senge. Du kan både spare penge på Carpe Diem sengegavle, TM Line sengegavle m.m. Kom forbi udvalget på Østerbro i vores store butik på 500 kvadratmeter. Her glæder vores eksperter sig allerede til at give dig en super vejledning, der resulterer i, at du ender med lige den gavl, som du drømmer om.

Vi forhandler også senge, sengeborde, m.m. i forskellige prisklasser, i forskellige designs og til forskellige typer af mennesker. Uanset hvad du leder efter, skal vi nok hjælpe dig.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge