Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
















Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Sengetøj i luksuskvalitet til dig og dit soveværelse

Hos Schwarz Senge har vi et stort udvalg af luksus-sengetøj fra blandt andet Joop! og Pure & Simple. Disse mærker er kendt for deres høje kvalitet og smukke mønstre, som vil pynte i ethvert soveværelse. I vores udvalg er der flere forskellige størrelser sengetøj at vælge imellem, så du kan sikkert finde den størrelse, der passer til din dyne. De fleste modeller fås i både 135 x 200 cm og 135 x 220 cm, så det er blot at vælge den rigtige variant. Er du til striber, tern eller et elegant ensfarvet design? Producenterne Joop! og Pure & Simple giver dig masser af valgmuligheder. Vi forhandler selvfølgelig også dit nye lækre lagen, så du kan gå all in på følelsen af friskhed og luksus.

Tag et kig på vores webshop og find den størrelse og den farve sengetøj, der passer til dine ønsker. Har du spørgsmål af nogen art, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Sengetøj

Trænger du til noget nyt at se på i soveværelset? Nye farver og mønstre? Så er en oplagt mulighed at investere i nyt sengetøj. Og udover at det nye dynebetræk er flot at se på, opfylder det også en praktisk funktion, så du anskaffer dig både noget dekorativt og funktionelt.

Og når du alligevel skal købe nyt betræk, hvorfor så ikke vælge en fantastisk luksusvariant? En, der føles skøn mod din hud nat efter nat? Hos os forhandles blandt andet sengetøjet i 100 % satin. Du finder dette dejlige sengetøj i størrelsen 140 x 220, så hvis du er høj, og hvis du tænker, at satin kunne være værd at prøve, er varianten til dig lige her.

Men vi har mange andre sengetøjsstørrelser at byde på – og naturligvis også et væld af smukke mønstre og ensartede farver. Snart er der kommet en dejlig friskhed ind i soveværelset, sammen med en følelse af luksus. Ikke en helt tosset kombination, vel?

Vores eksperter hjælper dig med at finde det perfekte sengetøj

Når du har besluttet dig for, at dine dynebetræk er ved at være for tyndslidte, eller at soveværelset skal have lidt nyt liv, skal du ikke tøve med at kontakte os. I Schwarz Senge er vi passionerede omkring alt det, der har med senge at gøre. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde det perfekte sengetøj. Vores udvalg er varieret, så vi tror, du nok skal finde lige det, du drømmer om. Vi har eksempelvis mange farver at vælge imellem – blå, grøn og rød samt de mere diskrete sorte og grå.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge