Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Tilbehør til senge

Tilbehør til senge

I vores webshop og i vores fysiske butik på Østerbro finder du tilbehør til sengen fra de anerkendte brands Carpe Diem, Dunlopillo, Selecta, Getama og Tempur. Vores udvalg af tilbehør matcher resten af sortimentet hos Schwarz Senge.

På denne side bliver du blandt andet præsenteret for dekorative ben til sengen. Du finder flere runde ben – vælg f.eks. træ eller stål. Vi forhandler også boxbenene i platin, sort og hvid. Hvad passer bedst til dit soveværelses stil? Det er også her, du kan se nærmere på tilbehør som LED-lys og meder i lamineret bøg.

Hos Schwarz Senge finder du alt til soveværelset inklusiv tilbehør til senge – til de bedste priser på markedet. Men vi har ikke kun samlet de lækreste produkter til de bedste priser. Vi har ligeledes samlet en stor mængde ekspertviden. Derfor skal du nok finde det tilbehør, der rammer netop dit behov. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen i vores store forretning på Østerbro.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Skab god stemning omkring sovesituationen med det rette tilbehør til sengen

   Med det rette tilbehør til sengen kan du sørge for, at funktionaliteten er i top, og ofte kan du samtidig skabe en flot stil. Og den flotte stil kan have en større betydning, end man måske lige skulle tro. Det er nemlig en god idé, at søvnen gøres til noget nydelsesfuldt fremfor noget, der bare skal overstås. Når du har en positiv tilgang til at skulle sove, har det en positiv effekt på kvaliteten af din søvn. Og når du optimerer soveværelset med lækre kvalitetsprodukter, kan det medvirke til, at du glæder dig lidt mere til at gå i seng end normalt.

   Du kan heldigvis bestille forskelligt funktionelt og flot tilbehør hos os. Se f.eks. nærmere på sengeben, meder til sengen og meget mere ovenover. Denne kategori indeholder kvalitetsmærker, såsom Dunlopillo, Getama, Carpe Diem, Tempur og Selecta. Artiklerne, som vi forhandler fra disse mærker her på siden, passer til resten af vores udvalg.

   Vi er parate til at vejlede dig i tilbehør til senge

   Her hos Schwarz Senge finder du de bedste mærker fra Danmark. Køb dansk design til soveværelset og tilbehør til senge til fornuftige priser. Du får også adgang til vores udvalg af tilbehør til senge ved at besøge den store fysiske forretning på Østerbro. Herinde står en af vores kompetente ekspedienter parat til at modtage og vejlede dig.

   Hos Schwarz Senge har du adgang til et velassorteret sortiment af tilbehør til senge. Vi har udvalgt alle artikler i vores sortiment med største omhu, og derfor kan vi garantere, at kvaliteten på alt, hvad du finder her og i vores fysiske forretning er i top.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge