Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Tilbehør til senge » Fjedersystemmer

Fjedersystemmer


Her har du en beskrivelse af de forskellige fjeder systemmer som findes.


 

Fjedersystem
 

   

Bonnel:

    Dobbeltkoniske fjeder med progressive egenskaber, hvilket betyder, at indlægget bliver relativt hårdere jo mere det belastes. Bonnel fjederen er lukket med knytninger og forbundet med spiraltråd i begge ender. 
5 vindinger i fjederen
 
 

LFK:

    Cylindrisk fjeder med lineære egenskaber, hvilket betyder, at fjederen har den samme bæreevne uanset hvor meget den belastes. LKF-fjederen er åben (uden knytninger) og er forbundet med spiraltråd i begge ender.
4 vindinger i fjederen.
 
 

Pocket:

   

Tøndeformet fjeder med progressive egenskaber, hvilket betyder at indlægget bliver relativt hårdere jo mere det belastet. Indlægger giver stor fleksibilitet, hvilket sammen med den gode bære evne giver en stor grad af kropsunderstøttelse og stor punktelasticitet.
6 vindinger i fjederen.

Pocket Zone: Inddelt i zoner for bedre kropsuderstøttelse
 

 

Multipocket:

   

Svagt tøndeformet fjeder med svagt progressive egenskaber, hvilket betyder at indlæget bliver relativt hårdere jo mere det belastes. Pocketfjederen er åben, og enkeltvis indsvejset i en pose af specialfremstillet stærk og tynd nonwoven. De enkelte rækker er forbundet med hinanden med en oval limfigur. Den lille fjederdiameter, de mange fjedervindinger  og indlæggers konstruktion giver en ekstrem stor punktelasticitet.
8 vindinger i fjederen

Multipocket Zone: Inddelt i zoner for bedre kropsuderstøttelse.

 


 

Udsolgt
Størrelse Farve
Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge