Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Tilbud/Udsalg/Restsalg » Tilbud på senge

Tilbud på senge

Leder du efter gode tilbud på senge? Hos Schwarz Senge har vi altid masser af tilbud på et væld af senge i høj kvalitet. Vi har blandt andet skønne tilbudssenge fra Tempur, Carpe Diem, Dunlopillo og andre kvalitetsmærker! Du finder blandt andet tilbudssenge på 180 x 200 cm og på 140 x 200 cm hos os. Læs mere om de enkelte mærker og modeller herunder og find et tilbud på senge, som passer til dig og dit behov.

Hvad kan du nærmere bestemt finde af tilbud på senge her på siden? Kontinentalsengen og elevationssengen er en del af udvalget – og du finder også forskellige typer madrasser. Måske søger du en boxmadras eller en springmadras? Alle vores produkter er udformet i et smagfuldt design og emmer af komfort og kvalitet, så når først du har fundet dit drømmematch, er du garanteret en himmelsk søvn i mange år frem. Og hvis du samtidig kan spare penge, er det en dejlig bonus, som du kan drømme sødt om i din nye fantastiske seng.

Vælg Side:
  Vælg Side:

   Find dit drømmematch blandt vores tilbud på senge

   Sover du dårligt om natten, døjer du med rygproblemer, eller trænger din seng bare til at blive udskiftet efter mange års brug? En seng er ofte en dyr, men yderst kærkommen investering, da din søvn betyder meget for dit velbefindende. Søvnen spiller også en stor rolle i forhold til din koncentrationsevne og reaktionsevne. Når du får den søvn, du har brug for, bliver det meget nemmere at være den bedste version af dig selv.

   Vores skønne sortiment ovenfor gør det muligt for dig at finde en kvalitetsseng, som passer til netop dit individuelle behov – alt sammen til en fantastisk pris. Find dit drømmematch blandt de forskellige elevationssenge, kontinentalsenge og madrasser i vores udvalg af tilbud på senge.

   Vi hjælper dig med at finde drømmematchet blandt vores tilbud på senge

   En god seng, som passer til din kropsbygning, er altafgørende for din nattesøvn. Schwarz Senge har heldigvis et stort udvalg af lækre kvalitetssenge- og madrasser i flere hårdheder i udvalget af tilbud på senge. Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbud der passer bedst til din kropsbygning og dine præferencer, er du velkommen til at besøge den store fysiske butik på Østerbro i København. Her kan du afprøve vores store sortiment og i samarbejde med en af vores kompetente, specialuddannede medarbejdere finde netop den model i vores udvalg af tilbud på senge, som egner sig bedst til dig. Inden længe får du den optimale søvn, og så er du godt på vej til at blive den bedste version af dig selv.

   Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
   Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge