Ambassadow Nordic Line Prestige Aqtive I midnight blue Supreme Continental

At købe ny seng er en stor beslutning, der kræver tid og kompetent rådgivning. Schwarz senge tilbyder en gratis rygtest på et avanceret teknisk apparat og efterfølgende rådgivning af vores sælgere, som har minimum 10 års erfaring i salg af senge. Hele forløbet tager ca. 1 time for både singler og par, og kan bestilles i denne formular. Vælg venligst en dag i kalenderen og et tidsrum i listen til højre. De ledige tidsrum er hvide og tidsrum der er optaget er røde. Klik derefter på NÆSTE.

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00
12.00 - 13.00
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00
18.00 - 19.00
19.00 - 20.00

Tak fordi du bestiller en tid til ryg-test. Forvent at en ryg-test tager ca. 1 time - dels til testen og til at arbejde med målingerne, så der opnås et godt resultat for dig og din søvn. Udfyld felterne i formen og du vil modtage en bekræftelsesmail. Par behøver kun at reservere 1 time.
Tidligere kunde hos Schwarz

Udfyld alle felter og klik på Bekræft.


Du bestiller tid – den 2014-01-01 kl. 12:00

Forside » Villy Nørgård

Villy Nørgård

Her bliver du præsenteret for vores senge fra Villy Nørgård. Der er tale om senge, der er skabt med krop og sjæl. Træet bliver grundigt forarbejdet, og alle senge er håndbyggede af danske håndværkere. Alle møbler fra dette mærke skabes med sans for de mindste detaljer, og der bliver ikke sendt noget ud fra fabrikken, som ikke er af den højeste kvalitet.

Villy Nørgård-senge produceres ikke på en hypermoderne fabrik, hvor alt foregår per automatik. Der hviler en ro over fabrikken, og der dufter stadigvæk af træ ligesom i gamle dag. Du får ikke blot en seng, når du vælger en Villy Nørgård. Du får et kvalitetsmøbel, der afspejler en særlig historie.

Du er velkommen til at tage et kig på de smukke og spændende senge i vores udvalg af Villy Nørgård. Ønsker du et klassisk look med bløde former eller et mere råt og upoleret look? Eller måske noget helt tredje?

SengeTilbud/Udsalg/Restsalg

En seng fra Villy Nørgård er solidt, dansk håndværk

Villy Nørgårds fabrik ligger ved Herning, nærmere bestemt i Snejbjerg. På fabrikken er der ikke fyldt med robotter, som sørger for alle dele af produktionen. Nej, det er stadigvæk danske håndværkere, som står for at skabe de gedigne Villy Nørgård-møbler, som alle sammen er håndlavede. De dygtige danske håndværkere sørger for at forarbejde træet omhyggeligt, og der fokuseres på selv de mindste detaljer. Det er derfor, at du altid får en seng af bedste kvalitet, når du bestiller en seng fra Villy Nørgård.

Så hvis det gør dig glad at støtte danske producenter samt dygtige danske håndværkere med stor faglig stolthed, er Villy Nørgård en oplagt mulighed til dig.

Få en engageret rådgivning, når du køber din Villy Nørgård hos Schwarz Senge

Her hos Schwarz Senge giver vi dig de bedste priser på møbler fra det danske mærke Villy Nørgård. Når du handler hos Schwarz Senge, kan du desuden glæde dig over en meget engageret rådgivning. For vores specialuddannede og erfarne medarbejdere er passionerede omkring alt det, der har med senge at gøre. De er selvfølgelig også eksperter i at finde ud af, hvilken seng og hvilken madras der passer til netop din kropsbygning og dine præferencer.

Husk, at du hos Schwarz Senge kan vælge mellem senge fra mange danske og udenlandske producenter. Hvis du vil se og prøve nogle af de mange senge i virkeligheden, så er du altid velkommen til at besøge vores store butik, som ligger på Østerbro i København.

Schwarz Senge ApS • Århusgade 85 • 2100 København Ø • Tlf. 35 42 78 20 • schwarz@schwarz.dk
Tempur Madrasser - Tempur senge - Boxmadrasser - Senge på Tilbud - Luksus Senge - Tempur Puder - Dunlopillo Senge